CIASTO Z PORZECZKAMI 6 sierpnia 2019 CIASTO Z PORZECZKAMI składniki: 200 g czerwonej porzeczki 1 cytryna (bio) 3 jaja 100 g masła 100 g mąki ryżowej 80 g cukru trzcinowego szczypta...
BANANOWIEC Z MORELAMI I ORZECHAMI 27 czerwca 2019 BANANOWIEC Z MORELAMI I ORZECHAMI składniki: 3 banany ekologiczne 1/2 szkl. mąki jaglanej 1/2 szkl. mąki ryżowej 80 ml oleju kokosowego nierafinowanego 3 jaja łyżeczka sody...
CIASTO Z MANGO 8 czerwca 2019 CIASTO Z MANGO składniki: 1 sztuka mango (średniej wielkości) 1/2 szkl. mąki ryżowej 1/2 szkl. cukru trzcinowego nierafinowanego 50 ml oleju rzepakowego 2 jaja ekologiczne...
KRUCHE Z RABARBAREM I MALINAMI 21 maja 2019 KRUCHE Z RABARBAREM I MALINAMI składniki: 500 g rabarbaru 400 g malin 300 g mąki owsianej 200 g + 1 łyżka masła 100 g +...
CIASTO OWSIANE Z OWOCAMI 18 maja 2019 CIASTO OWSIANE Z OWOCAMI składniki: 2 szkl. mąki owsianej (Provena) 1/2 szkl. cukru trzcinowego nierafinowanego 120 ml oleju rzepakowego 500 ml owoców* 3 jaja ekologiczne...
CIASTO CZEKOLADOWE Z GRUSZKAMI 18 kwietnia 2019 CIASTO CZEKOLADOWE Z GRUSZKAMI składniki: 100 g czekolady gorzkiej 70% 150 g mąki owsianej 100 g masła 80 g ksylitolu 120 ml "mleka" kokosowego 2...
CIASTO CYTRYNOWE Z MAKIEM 29 marca 2019 CIASTO CYTRYNOWE Z MAKIEM składniki: 3 cytryny (bio) 3 jaja 200 g masła 150 g mąki ryżowej 100 g ksylitolu 3 łyżki maku mielonego 3...
FASOLOWE Z JABŁKAMI 24 stycznia 2019 FASOLOWE Z JABŁKAMI składniki: 2 puszki czerwonej fasoli 2 banany 3 jaja 3 łyżki oleju kokosowego 4 łyżki kakao 1/2 szklanki ksylitolu 1 łyżeczka proszku...
PIERNIK 18 grudnia 2018 PIERNIK składniki: 150 g masła 120 ml syropu z buraków cukrowych 250 ml mleka kokosowego 100 g mąki owsianej 100 g mąki kokosowej 80 g...
CIASTO DAKTYLOWO-KAWOWE 18 września 2018 CIASTO DAKTYLOWO-KAWOWE składniki: 200 g daktyli (bio) 120 g mąki kokosowej 100 ml espresso 100 ml wody 80 g masła 3 jaja łyżeczka proszku do...