Loading

SAŁATKA ZE SZPARAGAMI I TRUSKAWKAMI

SAŁATKA ZE SZPARAGAMI I TRUSKAWKAMI składniki / 2 porcje: 10 sztuk zielonych szparagów 1/2 pęczka liści botwiny 1/2 pęczka rukoli orzechowej 200 g truskawek garść...

BATONY ZIARNISTE

BATONY ZIARNISTE składniki: 1 szkl. pestek dyni 1 szkl. nasion słonecznika 3 łyżki nasion chia 200 ml wody filtrowanej 1 łyżeczka soli Temperatura pieczenia: 180...

CHLEB Z PŁASKURKI

CHLEB Z PŁASKURKI składniki: 500 g mąki z płaskurki typ 1850 400 ml wody 7 g suchych drożdży łyżeczka soli łyżka syropu klonowego Temperatura pieczenia:...

BATONY GRYCZANE

BATONY GRYCZANE składniki: 50 g ekspandowanego ziarna gryki 50 g gorzkiej czekolady 3 łyżki masła lub oleju kokosowego 3 łyżki syropu z agawy Czas przygotowania:...

CHLEB DYNIOWY

CHLEB DYNIOWY składniki: 2 szklanki nasion dyni 1 szkl. nasion słonecznika 1 szkl. zmielonego lnu 1 szkl. wody sól Wszystkie składniki wymieszać do uzyskania gęstej, zwartej...

CHLEB ZIARNISTY

CHLEB ZIARNISTY składniki: 2 szklanki dowolnych nasion np. słonecznika 1/2 szkl. mąki słonecznikowej 1/2 szkl. mąki lnianej 1/2 szkl. wody 3 czubate łyżki mąki ziemniaczanej...