Loading

JABŁKA Z JAGLANKĄ

JABŁKA Z JAGLANKĄ składniki / 6 porcji: 6 sztuk jabłek szklanka kaszy jaglanej 2 szkl. "mleka" roślinnego 1/2 szkl. suszonej żurawiny garść orzechów włoskich garść...

JAGLANKA Z POMARAŃCZĄ

JAGLANKA Z POMARAŃCZĄ składniki: 1/4 szkl. kaszy jaglanej 1 szkl. "mleka" kokosowego 1/2 pomarańczy 3 łyżki syropu klonowego 1 łyżka masła / oleju kokosowego garść...

BUDYŃ Z KOMOSY RYŻOWEJ

BUDYŃ Z KOMOSY RYŻOWEJ składniki: 1/2 szkl. komosy ryżowej 250 ml „mleka” kokosowego 3 łyżki syropu klonowego 1 awokado lub banan 2 łyżki surowego kakao...

BATONY JAGLANE Z WIŚNIAMI

BATONY JAGLANE Z WIŚNIAMI składniki: 100 g kaszy jaglanej 1 szklanka mrożonych wiśni 3 łyżki syropu klonowego 250 ml "mleka" roślinnego spód: 3 awokado 3...