Loading

BROWNIE Z TRUSKAWKAMI

BROWNIE Z TRUSKAWKAMI składniki: 200 g gorzkiej czekolady min. 70% 200 g masła 90 g mąki ryżowej 3 jaja 200 g truskawek 50 g kropelek czekoladowych lub...

MUFFINY CZEKOLADOWE Z ORZECHAMI

MUFFINY CZEKOLADOWE Z ORZECHAMI składniki / 12 sztuk: 200 g gorzkiej czekolady min. 70% 200 g masła 50 g mąki owsianej (np. Provena) 50 g mąki...

BROWNIE ORZECHOWE

BROWNIE ORZECHOWE składniki: 100 g gorzkiej czekolady min. 70% 100 g mlecznej czekolady 200 g masła 90 g mąki ryżowej 3 jaja 100 g masła orzechowego garść orzechów pekan...

CIASTO CZEKOLADOWE Z GRUSZKAMI

CIASTO CZEKOLADOWE Z GRUSZKAMI składniki: 100 g czekolady gorzkiej 70% 150 g mąki owsianej 100 g masła 80 g ksylitolu 120 ml "mleka" kokosowego 2...

MUFFINY CZEKOLADOWE

MUFFINY CZEKOLADOWE składniki / 8 sztuk: 150 g gorzkiej czekolady min. 70% 100 g masła 50 g mąki owsianej (np. Provena) 50 g ksylitolu 3 jaja 1/2 łyżeczki...

CIASTKA BANANOWE

CIASTKA BANANOWE składniki: 2 banany 6 łyżek mąki kokosowej kropelki z gorzkiej czekolady lub pokruszona gorzka czekolada Temperatura pieczenia: 160 st. C / górna grzałka....

BROWNIE WIŚNIOWE

BROWNIE WIŚNIOWE składniki: 100 g gorzkiej czekolady min. 70% 100 g mlecznej czekolady 200 g masła 100 g mąki ryżowej 50 g cukru trzcinowego 3 jaja 1/2 szkl. wiśni 1/4 szkl....

BATONY GRYCZANE

BATONY GRYCZANE składniki: 50 g ekspandowanego ziarna gryki 50 g gorzkiej czekolady 3 łyżki masła lub oleju kokosowego 3 łyżki syropu z agawy Czas przygotowania:...

BUDYŃ Z KOMOSY RYŻOWEJ

BUDYŃ Z KOMOSY RYŻOWEJ składniki: 1/2 szkl. komosy ryżowej 250 ml „mleka” kokosowego 3 łyżki syropu klonowego 1 awokado lub banan 2 łyżki surowego kakao...

KOKOSANKI Z CZEKOLADĄ

KOKOSANKI Z CZEKOLADĄ składniki: 120 g wiórków kokosowych niesiarkowanych 4 łyżki syropu z agawy 4 łyżki oleju kokosowego 200 g gorzkiej czekolady Temperatura pieczenia: 160...

FASOLOWE Z JABŁKAMI

FASOLOWE Z JABŁKAMI składniki: 2 puszki czerwonej fasoli 2 banany 3 jaja 3 łyżki oleju kokosowego 4 łyżki kakao 1/2 szklanki ksylitolu 1 łyżeczka proszku...

TORT MAKOWY

TORT MAKOWY składniki: 7 jaj 3 łyżki mąki ziemniaczanej 3 łyżki mąki ryżowej 1 łyżeczka proszku do pieczenia bg 200 g zmielonego maku 3 łyżki...

CIASTKA BLONDIE Z ŻURAWINĄ

CIASTKA BLONDIE Z ŻURAWINĄ składniki: 200 g czekolady białej 120 g masła 60 g mąki owsianej 60 g mąki ryżowej 1 jajo 1/2 szklanki żurawiny...

KREM Z AWOKADO

KREM Z AWOKADO składniki: 2 szt. awokado (Hass) 3 łyżki surowego kakao 3 łyżki syropu klonowego 2 łyżki masła Obrać awokado: przekroić na pół i...

SERNIK JABŁKOWY

SERNIK JABŁKOWY składniki: 500 g mielonego twarogu 250 g musu z jabłek 3 jaja (L) 100 g cukru 80 g mąki ziemniaczanej cukier wanilinowy gorzka...

BROWNIE Z JAGODAMI

BROWNIE Z JAGODAMI składniki: 100 g gorzkiej czekolady 100 g mlecznej czekolady 200 g masła 80 g mąki grochowej 3 jaja 200 ml jagód Piekarnik...

BROWNIE KLASYCZNE

BROWNIE KLASYCZNE składniki: 300 g gorzkiej czekolady 100 g masła 100 g oleju kokosowego nierafinowanego 100 g mąki ryżowej 150 g cukru 3 jaja 2...

FASOLOVE

FASOLOVE składniki: 2 puszki czerwonej fasoli 2 banany 3 jaja 3 łyżki oleju kokosowego 3 łyżki kakao 3 pełne łyżki cukru brzozowego 2 łyżeczki proszku...

TORT CHAŁWOWO-KAWOWY

TORT CHAŁWOWO-KAWOWY składniki: 4 jaja 1/2 szklanki cukru pudru 1/3 szklanki mąki ryżowej 3 pełne łyżki surowego kakao konfitura np. wiśniowa, porzeczkowa 500 ml śmietanki...