PLACKI Z CUKINII 12 lipca 2019 PLACKI Z CUKINII składniki / 20 sztuk: 3 średnie cukinie 2 jaja 4 łyżki tapioki / mąki ziemniaczanej 1/2 pęczka świeżego kopru 100 g wędzonego na...
SAŁATKA ZE SZPARAGAMI I TRUSKAWKAMI 6 lipca 2019 SAŁATKA ZE SZPARAGAMI I TRUSKAWKAMI składniki / 2 porcje: 10 sztuk zielonych szparagów 1/2 pęczka liści botwiny 1/2 pęczka rukoli orzechowej 200 g truskawek garść...
SAŁATKA Z BOTWINĄ I TRUSKAWKAMI 2 czerwca 2019 SAŁATKA Z BOTWINĄ I TRUSKAWKAMI składniki / 4 porcje: pęczek liści botwiny 1/2 pęczka rukoli orzechowej 300 g truskawek 1 awokado odm. Hass garść migdałów...
SAŁATKA Z HALLOUMI I TYMIANKIEM 10 maja 2019 SAŁATKA Z HALLOUMI I TYMIANKIEM składniki / 2 porcje: 100 g sera Halloumi 1/2 ogórka świeżego kilka pomidorów koktajlowych kilka oliwek zielonych garść rukoli 2...
SAŁATKA ZE SZPARAGAMI I POMARAŃCZĄ 26 kwietnia 2019 SAŁATKA ZE SZPARAGAMI I POMARAŃCZĄ składniki / 2 porcje: 12 zielonych szparagów pół pomarańczy garść rukoli garść płatków migdałów 1 łyżka oliwy z oliwek szczypta soli...
BATONY ZIARNISTE 30 marca 2019 BATONY ZIARNISTE składniki: 1 szkl. pestek dyni 1 szkl. nasion słonecznika 3 łyżki nasion chia 200 ml wody filtrowanej 1 łyżeczka soli Temperatura pieczenia: 180...